Om mig

Hej, mitt namn är Leo och jag älskar att upptäcka nya smaker från olika matkulturer. Min passion för mat har jag med mig från min uppväxt där familjen och maten alltid stått i fokus.

Jag gillar att blanda smaker från olika matkulturer

Jag är uppväxt i ett hem där maten influerats av olika matkulturer. En blandning av det italienska och det traditionella svenska köket.

God mat behöver inte vara komplicerad! Jag uppskattar enkla maträtter som är komponerade med färska råvaror och fräscha smaker.  Upptäckaren i mig älskar att resa och uppleva streetfood från världens alla hörn.  Men det finns också en annan sida av mig som mer än gärna spenderar en kväll på en fine dining restaurang i gott sällskap. Goda och spännande smaker är det som lockar mig inte hur eller var maten serveras.

En av mina andra passioner i livet är att resa. Dels för att se och uppleva olika kulturer, men också för att prova på nya spännande smaker. Smaker och olika kombinationer som man kanske skulle gå miste om annars. Nu vill jag gärna dela med mig av mina matupplevelser och äventyr till nyfikna läsare.  

“Clean plates don’t lie.”
— Dan Barber
Rulla till toppen